Helgen

Fredag: På dan i fredags gjorde jag inte så mkt. skrev klart cv:et och så.. Sen när Älsklingen kom hem så blev de lite mys innan han skulle hem till sina föräldrar för att hjälpa hans mamma lite.. Medans han var borta så bakade jag bullar och laga mat =) Sen vart det en myskväll framför tvn med bullar och popcorn.. ;)

Lördag: Då tog de tvättning på schemat på förmiddan medans Björn skulle ha jobbat men han mådde ingen vidare. Så han fick alls hjälpa mig med tvätten.. torkrummet funka inte så vi fick hänga upp vissa saker lite överallt i lägenheten,. Sen vart de lite handboll på tvn och jobbsökande :) Sen vart Björn jätte dålig så jag åkte hem till pappa och co men de va bara Jenny och Albin hemma.. Där vart de lite melodifestivalen och chips.. Jaa vad ska man säga om melodifestivalen då.. Fanns ju inte många bra låtar igår iaf, och hur kunde frida gå vidare, va ju som nån bolibompa sång ju men men.. Och låten på bosniska lr vad de va, va va de då? HALLÅ, är inte de här en Svenskmelodifestival? Lr har jag missat nått?

Söndag: Va hos pappa till ca 4 och hade lite små tråkigt och sakna björn.. När jag kom hem stog han och diska så duktigt =) och så mår han mkt mkt bättre som tur är :) Nu är han och möter en kompis innan de är dags att laga mat och sen lite film kväll.. Alltid trevligt! =)

image34
Albin =)

//Sanna♥

Alla <3 dag (igår)

Älsklingen och Jag hade så mysigt ;) (även fast man fortfrande va sjuk)..

Det började med massa mys i sängen innan älsklingen skulle till skolan..

När älsklingen kom hem igen fick jag 10st rödarosor =), han fick 3 rödarosor och en chokladask av mig ..

Vid 17.45 va vi på plats i stan för att se filmen P.S I love you. (Som jag starkt rekomenderar att se, man inser hur mkt man älskar vissa, att man ska va rädda om varann och att man kanske inte har all tid i världen.. Va så att tårarna kom en del gånger)
Men innan de så vart de en snabbis till donken för att äta nått smått eftersom vi inte han de innan..

Vid 21 så kom vi hem och då var de bara att sätta igång med maten =) Som dagen till ära blev Klyftpotatis (som vi gjorde själva), kassler i ungn med annanas och ost. Och så vart de lite rödvin till med ;D

Sist men inte minst vart de mosserande vin och chokladdoppadejordgubbar =)

Tror inte de hade kunnat bli så mkt bättr älskingen.. =)

image33
Tycker verkligen om dig min älsakde sambo ♥

Hoppas ni andra också hade en mysig och bra dag :)

// Sanna♥

uppdatering

Lite uppdatering då..

Nu har jag och björn flyttat ihop och fått lite ordning :P
Tapeseringen och målningen är KLAR =) Dom väggarna som är målade vat vit/gråa och de tapiserade vart en röd och en grå/svart med silvriga blommer på.. vart faktiskt väldigt bra =).. Hela förra veckan bestog av stress och de har troligtvis lätt till veckans sjukdomar.. Allt för att de mesta skulle bli klart tills älsklingens födelsedag som var i lördags., de vart väldigt stressit eftersom vi valde att gå ut i fredags, vart lite förfest hos winkler innan vi begav oss till hugos, vart lite hurrande för björn eftersom han fyllde 20 och lite dans (hann även med den fulaste men roligaste vimmelbilden på länge) innan vi begav oss till palace för min debut där :P runt halv trekvart i tre så gick vi från palace för att gå och ta ut pengar i nor tull och ta en taxi därifrån och hem.. Vi som sa att vi skulle hem skapligt men så blev de inte.. Sen när vi kom hem blev e paket öppning för björns del.. Han fick 6st svart vinglas och 2vinare, ett rött och ett vit.. Sen va de dags att dejta kudden..

Efter ca 3 timmar sömn så var de bara att gå upp för att börja stöda, diska, baka och fräscha till sig lite innan gästerna kom, och vi han väl det mesta innan dom kom.. de vi inte han var att göra de sista på tårtan och smörgåstårtan.. vart n mt trevlig dag men även ganska jobbig :P kul och träffa björns släkt och min mamma och co.. när gästerna hade gått en sån där runt 7 så var de bara att lägga sig i soffan framför tvn =) sen kom även winkler förbi en snabbis.. :P

Söndagen då.. björn jobba mellan 8-13 medans jag låg och sov .:P sen när han kom hem somna han. så de vart en slappis söndag men de förkänna vi efter den veckan.. Böev även sjuk..

Måndag var fortfarande sjuk, feber, halsont, små hostig, huvudvärk och illamående. men va tvungen att gå till stan en snabbis och handla lite.. möte syrran som köpte en present till björn ( jag vaoxå med på den) de vart ett par elefantkalsonger :p hade gjort vad som hellst för att se winklers och antons reaktion igår :p sen kom syrran igen. Hon sov även över så mamma slapp skjutsa henne till skolan..

Tisdag då¨.. fortfarande sjuk :( börjar klättra på väggarna snart.. men men.. får väl lligga i soffan coch vänta på att bli frisk.. Mär sämre idag än igår :(

Nu sitter jag och väntar på att björn ska komma hem så vi kan äta =)

Puss / Sanna♥

RSS 2.0