När handboll är som bäst =)

Kolla nyss på em-kvalet mellan Svergie och Polen. Som slutade med vinst för Svergie med 27-24.
Helt underbar match de va.. Spännande, snyggt spel och otroligt bra tryck på läktaren.

Första halvlek va inte svergies bästa, dom låg under med 1-2 mål under princip hela halvleken.
Men i början av andra var båda lagen mer tända och de vart riktigt mycket mer fart i spelet. Men när de börja närma sig halva halvleken så börja båda lagen tappa lite igen, men de tog inte många minuter innan svergie fick upp tempot igen och väldigt många behövliga och sjukt snygga målvaktsräddningar. Och publiken sluta aldrig heja.. Den sista minuten stog alla upp..

Fick massa minnen tillbaka till EM 2002 när svergie-tyskland spelade i finalen. När det i full tid stod 26-26. En av mina bästa minnen i mitt liv. Tappade rösten i en vecka efter de. Skulle verkligen vilja se svergie live en gång till =)

Nae nu måste jag packa lite, ska till björns föräldrar när han slutat.

// Sanna♥

Uppe med tuppen.

Inte ofta jag är uppe så tidigt. Men skulle ha åkt och försökt lämnat blod i dag men känner mig inte hele ok och sen har jag bara sovi  drygt 3,5 timmar. Så de blir att åka hem till mig och björn istället och sova. Kanske hinner träffa han ett atg innan han åker till jobbet med. =)

Nae nu ska jag hoppa in i duschen..

Ska lägga ut en Sanna tipsar idag med hade jag tänkt =)

// Sanna♥

Mamma

Är hemma hos min kära mamma på "landet".=)
Åkte hit igår men tog inte med mig datorn då  för skulle ju bara vara en natt men de vart inte så :P
Igår va vi på maxi och willys och handla. Sen åkte vi hem och då gjorde jag en tacospizza som alla älskade =) Sen för att smälta maten så kolla mamma och jag på nån skum film, innan jag gick in i syrrans rum och titta på tv.

Idag har vi bakat lussebullar och lussekatter.. Kändes så himmla juligt, längtar masser till jul i år. Tror de har mmycket med att göra med att de är min och björns först jul i lägenheten, fast vi ska ju fira den på olika håll, fast vi får vara med varanndra på julaftons morgon och kväll/natt i alla fall =) Efter allt bak, så åkte vi till åby och hämt min lillebror för att sedan åka vidare till ÖB och City Gross och handla de sista björn och jag behövde och sen åkte vi hem och lämna maten hos oss så han har nån lunch till jobbet imorrn =) Då passa jag på och hämta dator och lite andra små saker..

Imorrn ska jag till sjukan igen och kolla om jag kan ge blod lr om jag har för små kärl så att jag blir "avskrieven" =(. Sen tror jag att jag ska hem till mig. Imorrn kväll så ska vi till björns föräldrar och sova där, för björns bror från stockholm kommer, är ju inte så ofta vi träffar han så man får passa på =)

Nae nu ska jag gå och prov samaka lussebullarna =)

God natt

// Sanna♥'

None                            
 Mamma                               Älsklingen                      Jag (Gammal)


Tor-Lör

Har inte hunnit skriva så mycket eftersom det är mycket plugg nu tills på måndag. Men här kommer en liten uppdatering.

Torsdag:
Började med att jag försov mig, skulle träffa mamma, men hon behövde bara vänta 10min eftersom jag är så snabb. Sen åkte vi till City Gross och handla lite. Sen rullade bilen mot skriketorp där mamma bor och där åt vi några mackor innan de va dags att åk in till arbetsförmedligen för mamma skulle göra en handlingsplan. Så jag satt och kolla på en tv som de rulla samma sak på i 40min innan mamma va klar. Efter de åkte vi upp till stan för att möta syrran sen vart de en runda på stan innan syrran skulle på fotanalys och efter de skjutsa mamma hem mig. Sen vart de matlagning när björn kom hem och sen en massa pluggande för min del innan de var dags att sova.

Fredag:
Sov inte många timmar på natten som vanligt nu för tiden så jag sov till runt 1. Sen massa plugg till runt 4. Åkte sen in till stan och handlade de som behövdes till maten och sen hem och börja med den. Jag och Älsklingen skulle ha mys kväll så de vart fläskfilé´, klyftpotatis (egen gjord) och Tatziki (oxå egen gjord) och salld. Sen vart de idol och singing bee och sen vart de film dags efter de så björn valde the dark night, den va riktigt bra.. =) Sen vart de sov dags.

Lördag:
Idag hade vi ställt klockan på 7.30 för vi trodde att vi hade tvätttid, men när vi kommer ner i källaren så inser vi att de är imorrn vi har det. Men nu är vi förberdda för morgon dagens tvätt iaf ;) Så vi gick och la oss igen och vakna inte förens 13.22 :O vi vart lite chokade. Då insåg vi att vi inte hade nån frukost så björn fick gå till affären medans jag låg kvar i sängen och läste tidningen och myste ;) Sen har jag pluggat en massa, blir samma sak hela dagen imorrn "/ . Sen nu har vi ätit och tittat lite på tv.. funderar på att sätta på en film  och sen sova eftersom vi måste upp tidigt och tvätt i morrn..

Hade tänkt och börja med att tipsa om saker som jag kommer kalla "Sanna Tipsar" ;P.

Nae, film dags..

Natti natti..

// Sanna♥


Plugg

Han tyvärr inte skriva nått igår.. har pluggat massor..

Men skulle bara säga att en uppdatering kommer sen.
Ska laga mat nu så älsklingen inte blir sur när han kommer hem ;)

// Sanna♥

Ett försök

Nu har jag hållt på och förskt att ändra blogg designen men den blev tyvärr inte så bra, men lite roligare än att ha dom som är klara..

Men om de nån som känner att den har lust att fixa till min lite så är det bara att skriva en kommentar..
De skulle uppskattas väldigt mkt =)

Hoppas älsklingen är klar snart så jag får sova..

God natt // Sanna♥

Hockey och snö =)

Vet att jag inte skrivit på länge men har inte haft nån motivation.. Men nu är den tillbaka, lite mer iaf =)

Idag har jag pluggat eftersom jag litteraturdugga på måndag så har 4 böcker att läsa + alla anteckningar från föreläsningarna. Men som tur är så är det mest sant lr falsk  frågor.

Sen runt 18 tiden så åkte jag till stan för att ta ut pengar och köpa några hamburgare medans jag vänta på att Björn skulle komma till stan så vi kunde ta bussen till himmestalunds hallen och kolla på hästen(och Jocke) spela =) Har nyss kommit hem därifrån och det blev vinst med 10-2 till hästen mot mjölby.

Snöat har de ju gjort i Norrköping idag oxå =) den låg ju inte kvar så länge men de va mysigt den lilla stud den fanns =)

Sitter och lyssnar på älsklingen som sitter och sjunger: segern är vår hela tiden ;) så söt är han..

Nae nu ska jag kolla lite bloggar innan de är dags att sova, ska ju upp skapligt imorrn så jag hinner städa lite innan mamma kommer ohc hämtar mig..

// Sanna♥

Här kommer några bilder från när vi var och kolla på förra gången hästen möte mjölby.

                                                                            

RSS 2.0