God jul

Jag ville bara önska alla en god jul innan julafton är slut.

Hoppas ni haft en underbar jul =)

// Sanna♥

Körkort

Skrev ett inlägg igår men verkar som de inte kom fram =(
Anledningen till att jag inte har haft tid att skriva är att jag har haft nästan i teoriboken i alla fall tills förra tisdagen då jag klarade teoriprovet.
Jag hade även uppkörningen förra veckan nämligen i snökaoset i torsdags och även den gick galant =)

Så jag är nu mera stolt ägare av ett körkort (lr papper än så länge)

Så i helgen som var lånade jag mammas bil och va med om ett och annat. Var nära på att bli påkör i sidan, krocka och fick använda starkablar och inget av det var mitt fel. Men så kan de va, man måste ju tänka åt andra i trafiken i bland.

Nae nu ska jag slå in lite julklappar eller göra julgodis, har inte bestämt mig än :P

Hoppas nu får en mysig jul om vi inte hörs innan =)

// Sanna♥

Lilljul 6/12

Vi firade lilljul hos pappa den 6 december för att dom är i thailand nu. Här kommer några bilder från då =)Gustav och jag

Gustav och jag

Gustav och jag

Gustav och jag

Albin, Gustav och jag

Albin, Gustav och jag

Julgran

Julklappar

Jultomten

Gustav// Sanna♥

Kvällsöppet med Ekdal

Sitter och tittar på kvällsöppet med Ekdal nu. Fy fan vad förbannad man blir på skolan och samhällt.

Det de handlar om idag är att en 11-årig pojke har tagit livet av sig pågrund av att ingen tror på att han har blivit mobbad förutom hans familj. Alla bara skyllde på varandra istället för att göra något. Han orkade inte mera för att han bara bollades i mellan. Han trodde att de aldrig skulle sluta. Han trodde inte på sin pappa mer när han sa att de kommer att ordana sig, och jag förstår honom.

Det första rektor hade sagt till hans farfar när han kom till skolan efter ha hittat sitt barnbarn hängd och berätta de för rekton så sa han/hon: va du tvungen att ta med dig polisen, du vet hur mycket det pratas  här.
Hur fan kan man vara så jävla känslo kall?

Framför allt när skolan har förneckat att de pågått mobbing på skolan. Nån lärare borde ha märkt när han vart slagen, sparkad, när dom sa taskiga saker, punkterade hans cykel. Hur kan man vara så blind? De är ju som att dom tillåter att de sker. När dom fråga hur dom inte kunde ha märkt något så sa dom, men han hade ju en kompis.

Jag har själv vart med av nått liknande. Jag hade kompisar men jag och en kompis svart sparkade och slagna varje dag i några veckor. De ända lärarna gjorde va och skicka hem elverna, dom ringde inte änns mina föräldrar.
Mina föräldrar fick reda på de efter nån vecka av att min kompis föräldrar ringer hem till oss och berättar de. Jag vågade inte berätta.

Och sen att kommunen gör samma sak. Hur fan kan samhället se ut såhär 2009? Vad är det för samhälle när en  11-årig kille inte orkar leva mer? Hans liv hade knappt börjat.

Jag sörjer med hans familj och alla andra familjer som har varit med om något liknade och jag vet hur dåligt barnen mår.

SÅ SIST MEN INTE MINST, SVERGIES POLITIKER, KOMMUNER, SKOLOR OCH ALLA ANDRA MÅSTE VAKNA UPP OCH INSE ATT DE SKER MOBBING ÄVEN OM MAN INTE VILL DE MEN MAN KAN GÖRA NÅGOT ÅT DE ELLER IALLAFALL FÖRSÖKA. DET BLIR BARA SÄMRE OM MAN INTE KAN INSE ATT DET HÄNDER PÅ ENS SKOLA. FÖR OM MAN INTE KAN DE SÅ KAN MAN INTE HELLER ÄNDRA PÅ DE. SÅ DE ÄR DAGS ATT VAKNA NU SVERGIE. VI LEVER I 2009.

Det var allt för mig för denna gång.

Skulle vara intressant och se vad ni tycker?

God natt.

// Sanna♥

Hej

Var ett tag sen. Har lite dåligt samvete, men har haft väldigt mycket att göra sista tiden men de är snart över ;)
Ni kanske får reda på vad de är i morgon ;)

Ska lägga upp lite bilder sen på vad jag har haft för mig den senaste tiden, har inte gjort så mkt pågrund av de som ni kanske får veta i morgon ;)

Nae nu måste jag tyvärr diska annars får jag än väldigt sur pojkvän sen. =)

Blir nog ett lite roligare inlägg lite senare.

// Sanna♥

Vila i frid

Igår tog du ditt sista andetag.
Du hade gett upp, orkade inte kämpa mera.
Jag förstår dig.
Efter allt du har fått stå ut med.
Du har klarat av så mycket för att du aldrig gav upp.
Du är en stor förebild.
Är inte många som är så starka som du var.

Jag hoppas du har det bra i himmelen nu bland alla änglar.
Vet att du kommer vara våran skyddande ängel.

Vila i frid Irja <33 Dec

Dagen började bra men slutade på värsta sätt.

Jag vaknade vid halv 11. Tog de lungt, fixade mig i lungn och ro. Vid 1 var jag på körskolan för att ha körlektion och den gick väldigt bra (iaf om man ska tro körskolsläraren ;), själv tyckte jag inte de gick så bra) sen gjorde jag 2 teroitest och klara dom. Sen fick jag stressa till affären och hem för att laga tacopaj. Eklund hemtade upp hos vid halv 6 för att åka till bion new moon. Den va riktigt bra =)

Inte långt efter att vi hade kommit hem vid 9 så ringde mamma och sa att min (plast,låtsas, styv) Farmor hade dött :'( jag visste att hon troligtvis inte skulle klara veckan ut men de går ändå inte att förbereda sig på de. :'(

Har inte sovit så mkt i natt mest gråtit. Nu kommer tårarna igen.

// Sanna♥


RSS 2.0