Ullared

Jag kom i väg till ullared till slut men de va den värsta av alla gånger jag vart där, men de var de värt =) Han tyvärr inte till panduro outlet men får ta de nästa gång.

Vi kom dit ganska sent på Onsdag , va framme vid 16.00. Pågrund av att vi inte kunde lita på att värmen i husvagnen skulle fungera så mamma och kari var tvungna att ringa runt och försöka hitta ett boende som dom tur var gjorde ett b&b.

Men dumma som vi va så åt vi inget innan vi gick in på ullared så vi vart ganska snabbt hungrig men vi stod ut till ca 19.00. Hittade inte så mycket kläder men en del små saker till hemmet.

Stället vi bodde på var jätte fint men kallt :P det låg i en hästgård.

Vi kom i väg ganska sent på torsdagen med. va inte vid ullared förs vid 10-10.30 och då va de ingen kö. Men vi tänkte kolla dom andra affärerna först. För oftast brukar den värsta kön vad tidigt på morgonen men ack så fel vi hade. kön ringla sig ända till parkeringen. Smart som jag va så hade inte jag med mig några vantar och det var ganska kallt. Men vi dela upp oss så en fick stå i kö medans dom andra två gick och kolla på resten av affärerna. Men kön gick förvånadsvärt snabbt tog lite mer en timme.

När vi väl hade kommit in så va de bara stress. För Kari och Timi var redan klara och ville åka hem. Va så stressad så jag sprang där inne med linne, 2 tjock tröjor och en jacka. Medans jag dagen innan hade på mig ett linne och en tunn tröja och tyckte de va varmt. Efter ungefär en och en halv timme höll jag på att svettades ihjäl. Va inne i ungefär 2,5 timme och ändå han jag köpa en del. va propp fullt med fölk så man kom knappt frm i mellan åt. Tyvärr så vart de inte så mycket julklappar men hann med och köpa en del till mig och hemmet och lite till björn.

När vi var klara på ullared vid 16 ungefär så åkte vi mot värnamo för att stanna på närmaste mcdonalds för att äta lunch.. Somnade nästan direkt efter maten, va helt slut i kroppen och huvudet efter denna stressdag.Idag (eller igår blir de ju eftersom klockan är över 12) så har jag städat och sorterat lite. Har även vart med bästa eklund =) vi lagade tacos, kolla på idol, hämta björn och spela spel.

Nae nu ska jag mysa ner miig i sängen med min älskade björn <3

Puss och God Natt =)

// Sanna♥

Ledsen

Inte min dag idag..

Började med att jag vaknade vill halv 7 och trodde nästan jag skulle dö så ont i magen jag hade. Har ju självklart åkt på magkatarr :(

Sen nu så kanske de inte blir någon ullared i morgon för att värmen i husvagnen inte fungerar. Fan fel på den där husvagnen hela tiden och ändå är den inte alls gammal. Har fan längtat till ullared i 2 Månader. Men oturen är ju som vanligt på min sida :(

Nae nu ska jag göra nått roligare... Lr inte.

Ska ner till tvättstugan och hänga upp tvätt och sätta på nya maskiner.

Är det ingen som har något kul att berätta så man kan bli på lite bättre humör??

// Sanna♥


Trötter..

Kom nyss hem från Linköping, va en sväng och kolla lite med eklund.. Hittade en del snyggt men får hålla i pengarna tills på Onsdag =)

Ska snart ta en power nap och sen diska lite. Måste ringa fastighets skötaren med för kylen har gått sönder.
Märkte i morse att de inte fanns så mycket att äta till frukost när man inta har någon kyl.

Helgen då:

Fredags var vi och handlade och fira svärfar. Vart god mat och gott vin med trevligt sällskap. Åkte hem vid 22 tiden, björn skulle upp och jobba 07.45.

Lördag så åkte jag och hjälpte plast farmor på dagen och sen vart de förfest hos anton och sen otten för att avskedsfest för emelie, lisa och jessica =) Mycket trevligt va det.

Söndag så var jag väldigt bakis till ca kl: 13. sen var de bara försöka dra sig in i duschen. Skulle va på maxi vid 15 för att inhandla en present till farmor dagen till ära. Sen far bilen ut till åby för att fira kusin, pappa och farmor som lyckas fylla år med några dagars mellan rum. Blir mycket tårta i Oktober..

Nae nu väntar sängen på mig =)

// Sanna♥Man kanske ska skriva en rad eller två..

Just nu ligger jag i soffan och tittar på arga snickaren, inväntar Grey's anatomy och dricker ett glas vin =)

Köpte en flaska vin för att fira att Björn har fått ett nytt jobb.. Billerud som industrielektriker tror jag de va ;p
Jag kände på mig att han skulle få det. Är jätte stolt över honom.

Händer en del roliga saker nu en vecka framöver =) Så såhär ser min kommande vecka ut:

Torsdag: Körlektion + teoriplugg, gå på stan och inhandla födelsedagspresenter.
Fredag: Stor handla, fira Björns pappa.
Lördag: Hjälpa Irja ( Min plats farmor), avskedsfest.
Söndag: Fira Farmor, Pappa och kusin Oscar.
Måndag: Till Linköping med Eklund.
Tisdag: Packa, skriva inköpslista och mysa med Björn.
Onsdag: Ullared =)
Torsdag: Ullared =)
Fredaf: Åka hem.

Nae nu börjar Grey's anatomy så dags att lägga ifrån sig datorn.

// Sanna♥

RSS 2.0