6/9-08 = 1 År <3

Hade jag och Björn vart tillsammans ett år =D Älskar dig så mycket så att de gör ont.. Hoppas de är vi mycket länge till..

Det började med att vi tåg bussen mot stockholm vid 8.40 tiden. kom fram till stockholm runt 10. Vart och virra runt lite för att leta efter hotellet så att vi skulle hitta dit efeter en runda på stan.. virra runt lite på tågstationen oxå för att hitta en box att lägga in väskan i.. sen bar det av till åhlens för att käka lite först för att sedan shoppa lite, björn hittatde en tröja på hm, skit snygg är han i den ;D Jag hittade ett vitlinne och en gröntröja på hm och ett linne på monki. sen vid 4 tiden gick vi till stationen igen för att ficka och hämta väskan innan de bar till hotellet igen för att checka in.. Shit vilket fint rum vi hade =D va vart den lilla extra kostnaden =) Senbestämde vi vad vi skulle göra på kvällen och sen korka vi upp champangen.. =D Sen gick vi en sväng till coop för att köpa lite snacks och sen tyckte björn att vi skulle gå till gamla stan för att titta efter en resurang bara de att efter en 1/3 del av vägen fick jag skoskav men tur som vi hade så hittade vi ett apotek med dygnet runt öppet =) Sen fortsatte vi vår promenad. men vi hittade inget som klicka direkt så vi tåg tunnelbannan tillbaka till hotellet för att duscha och så vidare men på vägen hem såg vi en mysigresturang runt hörnet från hotellet så vi gick och duscha och snygga till oss lite innan vi betsämde för att kolla om dom hade borde och tur som vi hade för en gångskull så hade dom ett bort för 2 =D va typ propp fullt med folk.. Sjukt god mat åt vi oxå =) Sen efter att vi suttit där nån timme så gick vi tillbaka till hotellet och drack champange och myste massor =) innan de vart sovdags..

7/9-08
Söndagen började med en dusch för min del innan det  bar av ner till den undebara frukostbuffen som man åt sig propp mätt på.. Sen upp och mysa lite och dricka upp sista chamangen och fixa sig innan de bar av mot stan med tunnelbannan för att träffa björns mamma och syrra.. Vart en fik nån stanns i stockholm, sen betsämde sig björn och jag för att dra oss till gröna lund. Så de vart en snabbis på gamla stan på väg ner till båten.. vi körde 5kamp på grönanan och de vart sjukt jämt, björn vann med 1 poäng :@ :P sen vart de massa karusell åk innan vi vart hungrig och gick och käka.. Innan vi tog bussen till stationen så spela vi lite spel och sånt med.. Björn vann en jättebasketboll, jag vann en liten väska med godis, en dinosarge, ett halvstort hjärta =) Sen fick vi springa på station för att hinna med bussen.. som vanligt nät vi ska hem från stockholm :p vi fick tyvärr inte sitta bredvid varann men de gjorde inte så mkt.. somna ändå direkt nästan.. Kom hem runt halv 10 tiden och då dog vi i sängen för lite mys innan vi somnade..

Tack älskling för en sjukt underbar helg.. den bästa och mysigaste på väldigt länge.. Älskar dig av hela mitt hjärta björn, hoppas du vet om det.. <3 <3 <3

// Sanna♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0