Rubrik

Kom inte på nån rubrik idag..

Mår lite bättre, pyttelite men man får väl v glad för de lilla..

Igår va jag även hos farbror doktorn för min jäkla hosta.. Hade tydligen fått virus i nått i halsen tror jag de va :P så de förklarar ju febern och de med.. men hosta ska if va borta inom 2 veckor (1 månad totalt) annars måste jag gå tillbaka..

Va även på smultronstället och käka lite glass med mamm och co..

Idag ska jag åka och bada med mli =) i lindö vi ska träffas på stan och inhandla lite saker innan vi drar vidare =) Björn och jg ska även grilla lite i kväll hade vi tänkt =)

Imorrn ska jag och björn städa och packa (inför gränna)

På söndag efter björn slutat jobba så åker vi till mamma för att sedan på måndag morgon/fömiddag åka till gränna några dagar för att komma bort från norrköping lite iaf..

Nae nu måste jag fixa mig innan jag ska träffa mli på stan..

Njut av solen så länge den varar...

Soliga pussar och kramar // Sanna♥

Hatar mitt jävla liv..

Just nu går allt åt helvete.... Jag vet inte hur jag ska orka mer.. har ingen kraft kvar.. vill bara gråta hela tiden, orkar ingenting, vill bara försvinna..

allt började igår käll, björn och jag va nära att göra slut, vi har ´betsämt att jag ska flytta här ifrån iaf en månad sen får vi se, men jag får bara bo hos min mamma en månad och inte mer.. sen har jag ingenstanns att´bo..

Ett som är säkert JAG SKA ALDRIG GÖRA SÅ MOT MINA BARN.

Har en pappa som inte bryr sig.. Jag skulle få pengar för att jag va barnvakt men helt plötsligt ska jag inte få de för att jag fick mat där.. Hur fan tänker man då?? Ska man inte änns få¨lite mat när man tar hand om deras son vissligen min lillebror men de hör inte hit, utan att få mat?? han hör bara av sig när han vill ha barnvakt.. EN ända gång har han ringt utan att han vill att jag ska va de och då ska han att man ska väl göra sin plikt som pappa.. han gör ju de alrig annars varför just den gången??

Så har min dator gått sönder med nu när jag behöver den för de värse saker som man måste ha e-legitimation men nae då går den sönder..

Jag orkar faaan inte mer.. vill bara försvinna och aldrig komma tillbaka..¨
har försökt vart stark så länge nu men nu klarar jag inte mer..


J*vla hosta..

Hostan blir inte bättre utan tvärtom.. vaknar nu på nätterna av att jag hostar och sen inte får nån luft så får jag panik..

Så de första jag ska göra imorrn är att ringa läkaren och se om jag kan fån nån medusin .:P
Sitter his björns föräldrar nu som inte är hemma.. Väntar på att björn ska komma hit igen så vi kan äta lite köttbullemackor och sen jordgubbar med grädde =D MUMS...

Nu kommar han så de är bäst att sluta...

Hoppas alla har haft en skön dag i solen =D

// Sanna♥

Hemma igen =)

Sex and the city filmen va så sjukt bra =) Måste ses igen..
På natten där mellan lördag och söndag bråka jag och björn lite så jag bestämde mig för att åka hem till mamma ett par dagar. Orkade inte med han när han är tjurig hela tidne för att han är stressad..

Internetet hemma oss dom funka tyvärr inte på grung av åskan skulle jag tro..
Så hos mamma har jag, vart social med halva min familj :P, spelat spel med lillebrosan som jag vann över =), hälsat på mormor, tittat film, handlat, grillat mm..

Inatt va den värst natten på länge, vakna i värsta paniken av att jag inte fick luft och höll på att spy, men efter några liter vatten så vart de ganska bra. men hade lite svårt för att sova sen, men somna iaf till slut..

Kom nyss hem till lägenheten igen men här ska jag inte stanna länge innan troligtvis jag ska träffa mli och bege oss till grönsjönäs för ett dopp lr två( Får se om jga badar, hostan sitter fortfrande i :( ) Sen ska jag hem en snabbis för att duscha och packa lite innan vi ska till björns föräldrar som inte är hemma för tillfället för att träffa hans syrra och grill lite och så imorrn ska vi hälsa på hans mormor, sen blir de väl städa på kvällen skulle jag tro..

Hoppas älsklingen hinner komma hem inna jag åker med så jag kan få några pussar ;)

Hoppas ni oxå får en bra dag =)

Pusspuss// Sanna♥


Hosta

Ligger i soffan och håller på att hosta ihjäl mig :( vart bättre 2dar men nu är de mkt sämre igen :( har hostat en vecka nu och halsen är inte så glad för de heller men vad ska man göra då.. va npg ingen bra ide att vi gick ut i onsdgas.
 
Som tur är, är så regnar de så då gör de inget att ligga inne och försöka bli frisk.. De värsta är att de finns massor och göra här hemma, men har verken nån energi eller så fort jag håller på med någet lr går så håller jag på och hosta sönder mig så de får vänta tills jag blir frisk ..

Hoppas de blir bättre tills imorrn så jag slipper hosta så mkt på bion imorrn.. Jag har fått med björn för att se Sex And The City =) Så jag hoppas jag slipper störa alla andra..

Nu ska jag åter gå till tv och vänta på att älsklingen ska komma hem runt 10tiden..

Puss puss// Sanna♥

16 Juli

Har vart (är) sjuk dom senaste dagarna.. Hostar som bara den :(  Så har mest legat i sängen lr soffan och slappat.. Men den del saker ha jag gjort änd:

-Kom in på kursen Sports Management - ledning och ledarskap i idrottsorganisationer =)
-Krossa Syrran i minigolf =) (när de åska, blixtra och spöregna)
-Festat med Pillan =)

Idag har jag vart uppe sen kl:8 och tvättat, mindre kul men måste ju göras..
Hostar fortfarande som bara den men orkar inte sitta inne mera..
Så sak snart hoppa in i duschen för att sen bege mig till stan för att träffa eklund..
Och sen hem och fixa sig för en eventuelt utgång..

Nae nu är de god tid att hoppa in i duschen..

Hoppas ni får en bra dag..

Puss och hej // Sanna♥


Hittade denna tävling =)

Jag hittade denna underbara goodiebag tävlingen på http://www.wysteriiasblogg.se/2008/july/tavling-vinn-en-goodiebag.aspx=) Är massa fina saker i denna goodiebag som jag vill ha, så skulle ju inte va helt fel att vinna den men min vanliga otur så blir de nog inget men de är ju vara vänta och se =) så om ni tycker om denna goodiebag så tycker jag att ni direkt måste gå in och tävla om den..




Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

10 Månader <3

Idag har jag och min underbara älskling vart tillsammans i 10 Månader.. =D
Tiden går så himla snabbt känns som vi knappt vart tillsammans ett halvår men vi har snart bott ihop så länge =)

Du är mitt allt älskling, vad skulle jag göra utan dig?

Älskar dig så sjukt mkt <3

Hoppas de kommer va vi för alltid..


Älskar dig Björn Flemsten <3

5 Juli

Vart inget mer inlägg härom dan, vart tvungen att laga mat och så tills älsklingen kom hem.
Pappa ringde även på kvällen och fråga om inte jag kunde va barnvakt åt min lillebror igår och visst kunde jag de.

Så igår vid 13.30 tiden tog jag bussen till stan för att köpa en förkännad födelsedags present till eklund, vart även att träffa henne en stund, Jag, Björn och Eklund åt Donken. Innan det bar av till pappa för att ta hand om min älskade lillebror. När han fick se mig så sprang han som bara den och så fick jag en bamsekram =) sen träffa jag även farfar som va där för att hämta pappa. De vart lite tacos, dataspel, bus, barnprogram, tv såpor och lite annat =) När pappa kom hem vid 9 tiden fick jag en kall öl :D och det satt inte fel. Sen kom min älskling björn förbi för att säga god natt och pussa lite på mig =)

Idag då, har jag inte gjort så mkt, satt och fika hos pappas granne Johanna. Sen hem till mamma och städa undan lite och nu håller vi på och grillar i rengnet.. Nae nu måste jag se till hasselbackspotatisen..

Ni får ha en fortsatt bra Lördag..

// Sanna ♥

2 Juni

Idag va äntligen min älskling ledig och kunde tillbringa dagen med mig. Vid 10.40 tiden fick bussen från nedre skriketorp mot stan och lite civilisation. Vi började med lite minigolf vid himpa, björn vann med 5 poäng och tävlingsmänniska som jag är så  blev jag lite sur men de gick snabbt över när jag fick en glass och pepsi =) Vi satt och tog de lungt ett tag. Björn satt och reta mig för hur jag åt min twister glass.. Sen gick vi till ÖB och inhandla lite små saker som kan behövas att ha hemma.. Efter de begav vi oss till haga cykel för att björn skulle handla stänkskärmar och en sadel till cykeln. Hungriga som vi va skynda vi oss till spånkan för att komma till stan så fört som möjligt, när vi väl kom fram gick vi till hörsalen och åt pasta med kebabsås (Jag), Kyckling och currysås (björn) och deras sjukt goda bröd =) Sen skildes vi åt, björn skulle ladda på busskortet och jag skulle inhandla en födelsedags present till min kära syster så man har de gjort nu när man har lite pengar iaf. Sen mötes vi upp igen och tog buss hem till vår kära lägenhet i oxelbergen för att hämta lite räkningar innan vi begav oss till bussen igen för att åka hem till min kära mammas hus.

När vi kom hem blev de lite poolstäd, försöka starta krossen, mat (färskpotatis i ungn och pannbiff), tv-tittande, yatzy och plugg (Björn)

Nu sitter jag och väntar på att björn ska plugga klart så vi kan lägga oss i sängen och mysa =) innan de är dags för att sova.

Skriver några rader imorrn igen när jag är ensam och har tråkigt, björn ska nämligen jobba hela dagen :( så är ensam 10 till ca 22 :(

Puss och God natt // Sanna♥

None
Slänger in en gamal bild på min stora kärlek med =)

Äntligen lite sol igen =)

Som jag har längtat.. =)
Har vart ute en stund nu, men magen börja kurra så ska laga lite lunch innan de blir några timmar till i solen, man måste ju passa på nu, vet ju inte hur länge den stannar..
Livet som arbetslös suger.. Inte bara det att man har dåligt med pengar de värsta är att man inte har nått att göra.. Speciellt nu när man är ute på landet hos mamma och är hus/djurvakt.. De ända man gör är att går runt och städar, tvättar, diskar lr sitter framför datan lr tv.. Är ganska ensamt oxå, för björn jobbar nästan hela dagarna. Men får nöja mig med djuren =)

Familjens katt, vid namn bossen (fast det är en tjej, men när vi köpte henne sa dom att de va en kille men plötsligt en dag så fick hon ungar) kom i morse precis efter björn hade åkt till jobbet vid 7 tiden och ville mysa lite så jag klappa henne och så helt plötsligt går hon bra om pussar mig på näsan =) så sjukt sött sen hoppar hon över mig och lägger sig vid mina ben och så somnar vi om båda två =)

Men imorrn iaf så är björn ledig =) Jippiii.. Så vi ska en av de 3 lr 4 bussarna som går här i från på vardagarna till stan och spela lite minigolf och kanske ta en glass så jag kan få se lite folk och komma här ifrån några timmar. Innan sista bussen går hem vid 5 tiden.

På söndag då vi vart tillsammans 10Månader så får vi komma hem till vårann lägenhet igen =) Så man kan bli lite social med sina kära vänner kanske =)

Nae nu ska jag göra mat innan min mage gör uppror.. kanske skriver lite senare.. När jag njutit klart i solen =)

Puss och hej leverpastej ;) / Sanna♥

P.s kommer lite bilder från studenten snart med för björn ska hämta dom från sin dator idag =)


Hittade en tävling där man kan vinna en goodie-bag med massa fina saker =)

För att komma till tävlingen så klicka på den här länken http://catwalkqueen.blogg.se/ =)


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Jag bara älskar den här goodie-bagen så jag gör ett försök att vinna den, gör de ni med =)

RSS 2.0