Tror det eller ej..


Imorrn ska jag och eklund ut och springa. Jag har inte sprungit på år och dar på grund av mitt knä. Ska bli intressant och se hur de går. Måste leta fram knäskyddet imorrn. Kommer ha grymt mycket träningsvärk på fredag. haha. Så de ska va :P



Har ingen motivation och plugga de som ska vara inne på Fredag.
Har inte änns börjat, vet inte vad jag ska börja med.
Nae nu måste jag ta mig i kragen och börja.







//Sanna♥

Ville bara säga.....

Grattis till världens bästa Eklund som fyller hela 19år idag =)
Älskar dig gumman♥

Ända bilden jag har på Eklund på datorn :P Haha


// Sanna♥

Kryssning

Torsdag till Fredag va jag på kryssning med Björn, Mamma, Kari och Lillebror Timi. Va inte för att festa gärnet mer för att göta något annorlunda. Jag och Björn va lite slitna för vi va på svea dagen innan för Björns final. Kom väl hem runt halv 2 så de va ju inte så sent men vi hade inte packat nått så vi va tvungna att gå upp runt 9 för att vi skulle hinna duscha och packa mm. Men vi hann till 12 som vi va tillsagda att va klara. Vid 12.40 satt vi på bussen mot Stockholm. Runt halv 4 var vi framme efter 50min stopp vid Nyköpingsbro för lite mat och kisspaus.

Vid halv 6 ungefär va vi på båten. Gick till hytten och sov lite innan de var dags att fixa till sig lite och byta kläder innan det vankades Mat och lite gott att dricka. Sen vart de lite goda drinkar och så innan vi gick och la oss vid 1 nån gång sen upp vid halv 7 för att gå i land på Åland för att handla lite Finska delikatesser ;) Han även med en Fika innan de var dags att gå på båten igen för att ta oss till Stockholm. Vi såg Glenn från färjan när vi gick på igen. Vart frukost med en gång när vi kom på igen, höll på att svälta ihjäl innan. Vid 10 så vart de sova ett par timmar innan det var dags att inta Tax freeen för att köpa med sig lite dricka mm hem =) För min del vart de 2L vin, 6cider och 7 baccardi. =) Sen vart de lunch precis innan vi var framme. Tror vi va hemma vid7 - halv 8. och jag var helt slut men Björn började städa köket, till min stora glädje =) Sen vart de sängen när han var klar, tror jag somnade på 2röda :P

Lördag och Söndag Vart de mycket vila. Mådde ingen vidare så hade inte så mycket energi. Tror det har med att göra att jag stressat för mycket och sovit för lite. Känner mig fortfarande seg men mår lite bättre iaf.

Hade körlektion idag, stadskörning för första gången och det gick faktiskt bättre än för väntat =D Så ser i fram mot nästa körlektion imorrn =)

På Onsdag fyller min bästa vän Sofia Eklund år =) tyvärr kan jag inte fira henne då men vi tar igen de på torsdag =)

För på Torsdag ska vi först ut och springa och sen hem till mig och grilla om det ärint väder, kanske slänger ihop nån tårta lr nån god kaka med så Eklund blir nöjd =)

På Fredag ska dom 2 sista arbeterna in på kursen och det går mindra bra för mig. Kommer få leva i böckerna dom sista dagarna, men jag hittar igen motivation och de är ju inte så lät då.
Åker även till stockholm  på fredag för att till bringa helgen där med älsklingen.

Nae nu ska jag göra kvälls mat till björn som kommer hem frn jobbet snart.

Puss// Sanna♥

Ingen rubrik

Nu sitter jag vid dator för björn har tvn och tittar på nått tråkigt bilprogram.
Idag har jag vart hos mamma och hjälpt henne och strykt lite och följde även med till vårdcentralen med mormor. Vid 14 skulle vi ha tvätttid men när jag gått ner med all tvätt nedför alla jobbiga trappor så fanns det igen tvättnyckel. Så vi ringde fastighetskötaren och dom sa att de inte fanns nån i morse heller så de va någon som tvätta igår som hade glömt och lägga tillbaka den, som tur var hade vi inte så jätte mkt tvätt men de så viktigare tvätt men vi satt upp lappar och vid halv 6 fanns nyckeln igen så vi han tvätta det viktigaste iaf.

Körlektionen igår gick ovanligt bra så nu får jag äntligen börja med stadskörning =) så kanske kan få ett körkort ganska snart iaf :p

Fick ett väldigt trevligt samtal idag =D JAG av alla som har sökt jobbigt gick först vidare till en första intervjuv men inte nog med de jag va även än av dom som gick vidare till andra intervjuvn =D jag är så stolt även om det "bara" är andra intervjuvn att jag kommit så långt. Är ett bevis på att man aldrig ska ge upp för jag har sökt så sjukr mkt jobb utan äns svar så känns grymt skönt nu.

Imorrn vankas björns karaoke final så de ska bli intressant =) först ska jag följa med eklund och se JB tjejerna köra final i skol-sm i fotboll =) sen en sväng på stan. Grilla grillspett blir det oxå om det inte regnar och tå torsdag.

Nae nu orkar jag inte med min dator så de får vara nog. Ett av de sämsta köp jag gjort. =(

Saknar Lotta =( katten som vi va kattvakt för i 2 veckor laddar upp lite bilder på henne:P

// Sanna♥

           
          Jag                               Björn                    Björn&Lotta                     Lotta                                   Lotta

Jobbintervjuv

Idag har jag vart på körlektion och jobbinterjuv.

Först hade jag körlektion och de gick sådär, gick lite bättre en vanligt men jag kan inte sluta göra ett litet mistag som inte är svårt alls så blir så sur på mig själv. Lär ju aldrig få ett körkort men de är väl bara att kämpa på.

Sen hem en snabbis för lite lunch vart kycklingwok med ris, riktigt gott och väl behövligt.

Sen skynda sig till linköping för arbetsintervjuv kom 5min sent men de visste att jag kunde bli lite sent så det var lungt. =)
Fick skriva i ett papper och sen satt vi 3st och så berätta dom lite om företaget och sen lite små frågor sen fick vi gå.
Det kändes som de gick bra så de är ju bara vänta på att dom ringer så får man se om man går vidare eller inte.

Mamma och jag stanna och fika på vägen hem =) skulle ha hjälpt syrran att plugga men hon gick på bio ist.

Har typ världens huvudvärk som inte vill ge sig, har haft de varje dag i en vecka nu följt av illamående. Om de inte gått över efter den här veckan så blir det att ringa farbror doktorn.

Tänkte fota och lägga ut de jag köpte igår sen eller imorrn.

Ska åka till pappa imorrn och träffa min älskade lillebror som jag saknar massor..

// Sanna♥



                                                 ♥Kärlek

Ikea

Då var man hemma från ikea. Björn och jag handlade lite förvarings burkar och en pall så jag som är så kort kan nå upp till allt i lägenheten så björn slipper komma så fort jag ropar på honom och att jag klarar mig själv =)

Vart även god mat på ikea, älskar ikea mat =) Godast är deras beasås =) (bearnaisesås)

Fick en mindra glad kommentar på mitt föra inlägg på grund att jag gömde skirva att min bästa vän Sofia Eklund fyller år den 27Maj. Hoppas du är nöjd nu sötis <3

Just de höll på och glöma att jag fick ett trevligt samtal när jag va på Ikea =D Jag ska tillbaka till Linköping imorrn på arbetsintervjuv så ni får gärna hålla tummarna för mig runt 14 imorrn.. Är lite nervös har bara varit på en intervjuv förut..

// Sanna



 

                                             Jag och Älsklingen

Helgen

I fredags vart de lite förfest hos anton, fast de vart bara jag, björn och anton, resten skit i oss :P Lite senare drog vi till otten och dansa loss. Träffade lite folk man inte träffat på ett tag så de va ju trevligt.

I lördags hade jag och björn en mys dag, låg länge i sängen hyrde film, laga god mat och lite snacks.

I går söndag så städa vi nästan hela dagen fast de finns ju en del kvar att göra så vi vet vad som kommer och vänta oss..

Idag ska jag försöka och va en duktig flickvän och disk, städa bokhyllan och kan ske toan medans björn är på jobbet. Får se hur mycket som hinns och orks med, skulle behöva plugga en del med.

Har lite små saker att se fram i mot i maj.
  • Ikea nu på Onsdag
  • 2 Födelsedagar på Björns sida
  • Kareoke Final för björns del den 20:e
  • Kryssning med björn och min mamma, plast pappa och lillebror med Cinderella 21-22
  • Till stockholm och vara kattvakt 29-31
Har en del att se i framåt =)

Nu ska vi laga lunch blir nog snitzel och ris och kanske nån god sås :P

// Sanna♥


Gör ett nytt försök....

att blogga lite.

Just nu sitter jag och väntar på att björn ska ringa så jag kan börja med maten så den är klar när han kommer hem från jobbet.

Sen blir det stressa som vanligt när det gäller oss :P Ska nämligen till Björns kompis anton och förfesta lite innan vi drar oss mot krogen, får se om de blir otten lr hugo lr båda kanske.

Sen resten av helgen ska vi städa och rensa så att våran lägenhet kan se lite normal ut. :P Hoppas jag hinner med och övningsköra lite med så att man kan få de där körkortet snart.

Nu ringde han bästa att börja med maten..

// Sanna♥

RSS 2.0