=)

Idag har det vart en ganska bra dag förutom att jag haft ont i magen hela dan..

Jag och älsklingen har vart på stan och köpt "skol"saker till mig och en tröja =) Vi tog en mysig fika, räffa andreas för lite mat och lite annat inhandlande.. Vart en liten björn och sanna dag =) ingen stress utan bara ta de lungt.. björn köpte en snyggspegel oxå :P

kom hem runt halv 8, har typ bara kollat på tv sen jag kom hem medans björn gick till winkler och plugga.. :/

Imorrn blir det lite städa och diska :( aldrig kul men sånt som måste göras..

Bara en vecka kvar tills jag börjar på kursen är lite nervös som tur är ska jag och björn åka dit på onsdag så jag vet vart jag ska :P

Nae nu ska jag sova, hoppas sötis kommer hem innan jag somnar med..

// Sanna


helgen =)

I fredags va jag först hos arbetsförmedlingen och vissa upp mina betyg, sen hem en snabbis och bråka med björn..
Så det vart att dra sig mot stan, träffade Sanna stog och prata med henne ett bra tag innan jag ringde syrran och fråga vad hon gjorde, hon va på väg till stan från sörsjön så de vart en runda på sran, donken och marknaden träffade på robban med =) Sen hem och börja packa för att sen dra sig till becka för att fixa sig och föförfesta.. Alla drog efter 5min men pillan och jag var kvar ca 1timme till för vi hade inte fixat oss klart.. Sen bar det av till lagerlunda förfest va lite halvsegt men trelvigt.. Sen bar det av mot otten men vart ett stop på statoil för ett toabesök ochen macka.. Sen bar det av till otten där det vart en kanon kul kväll =D Bästa ute kvällen på länge.. PÅ vägen hem vart de ett stop på olypia för lite mat.. Kom väl hem runt 5..

Lördag vart de massa mys med älsklingen och slappa.. Va ganska bakis.. Vi gjorde en kanon god middag som bestod av fläskkottlet, egen gjord klyftpotatis och biasås ;) sen vart de snabba puckar att fixa sig lite innan de bar av mot stan fö fyvärkerier. mötte först pillan på vägen och sen träffa vi andreas och hans tjej =) Sen vart de en sväng på marknaden, lr en gansa lång.. dung tråkigt och svin kallt.. de ända som va kul v att träffa Sara och Ida =D Fick en ros av älsklingen.. =) sen efter mkt om och men så bar det av till winkler.. fick massage av sofiha och sen vart de mass youtube klipp.. sen vid 1 gic vi hem och sov..

Sov till 14 i söndags, sen gick jag och handla och börja med maten.. Vart tacopizza med salsa =) skit gott och mättande så de vart masa kvar så det räker till idag med =D Sen vart de lite mys med björn innan han skulle iväg och plugga igen..

Nae men  nu ska jag ¨gå och mysa lite med han innan vi somnar ;)

puss och god natt // Sanna


:'(

Vad ska man göra för att orka med allt?
Orkar verkligen inte mer.. Trodde botten va nod men de va den tydligen inte..
Trodde de skulle ta slut på jobbiga saker nu men vad händer då, självklart kommer en till..
Vart ska jag få kraft för att orka ta sig upp ur sängen, orka tt försöka leva som vanligt, orka allt?
Har sån lust att bara dra här ifrån och glömma och skita i allt. men de går ju inte :(

Agustifesten har startat i norrköping iaf, va rix fm i onsdags och otten efter det.. Idag ska jag försöka ta mig till becka snart där hon och pillan väntar.. Får se om jag orkar följa med ut, men lär ju må sämre av att sitta är och rutna och tänka på allt. :( s¨å de lr nog ut gång..

Nae nu ska jag hitta lite kläder innan jag drar till becka..

/Sanna

Tisdag

Vad har hänt idag då?

Inte så jätte mkt faktiskt.. Sov till en 11 men gick vid 12.. Sen vart de lite frukost och så.. kolla även första halvlek på fotbollen innan de bar av till stan för att träffa bästa eklund =) Vart donken som vanligt och sen en liten snabb runda på stan innan de bar hemåt igen.. Har bara kollat på tv och nördat vid datan tills den inte ville fungera längre så jag sitter på älsklingens dator nu.. Han kom nyss hem med.. Får se om man kan få sova lite mer i natt och slippa vissa saker som hände inatt men men..

Nae nu ska jag pussa på min älskling <3

// Sanna

Helgen + Måndag

Lördag:
Det började med att jag gick upp 04.45 för att se Svergie-Ungern i handboll, va en ganska bra match av svenskorna tills den sista kvarten då missa dom allt :( Det slutade allså med en förlust.. Sen skulle jag gå coh lägga mig igen men kunde inte sova för att Björn snarka så mkt, Men efter ha legat och lyssnat på han en stund så kunde jag tills slut somna om.. vaknade av att eklund ringde och fråga om jag ville va med i beachhandbollen men eftersom mina dumma hosta int är bort så va jag tvungen att tacka nej men det sved i hjärtat måste jag säga :( Sen låg Björn och jag och myste till runt 14 tiden då de vart frukost och sedan lite städ innan jag skulle träffa Sofhia och Björn skulle träffa andreas.. Duktig som jag var så gick jag till stan ist för att ta bussen som jag jämt annars brukar göra :P Möte Sofhia vid gottegrisen sen gick vi till fräcka fröken och tog en lång fika =) Sen skulle hon på fest och jag skulle möta björn och andreas för att sedan gå till donken där jag skulle äta medans som andra fika.. Men de vart efterrätt för alla 3 med :P Sen så skulle jag och björn gå hem men då började de spörengna så vi ringde herr winkler som kom och hämta oss.. Sen när vi kom hem blev de lite mer städning innan de var dags att nanna kudden..

Söndag:
Gick vi upp skapligt för att städa och tvätta.. Sen vid halv 1 tiden så kom björns syrra anna och hennes fru sussie och hämta oss för det vankades lunch hos björns föräldrar i klockaretorpet.. Vart lax och potatis för alla utan för mig som inte är nån fisk älskar, så jag fick kyckling ist =D Sen Vart de även glass till efterrätt.. Sen vd 4 tiden så kom björns bror Calle och hans flickvän karin så vi satt och prata med dom.. Sen vart de lite os repris tittande innan det bar av till resturangen butler som calle bjöd oss på =) mkt gott och trevligt va de.. Runt 9 tiden kom vi hem.. Satte oss vid tv och dator lite innan de var dags att dejta sängen--

Måndag:
Idag har jag vart med syrran nästan hela dagen =) Först så titta vi på halva what happends in vegas, sen vart de en paus i filmen för handbollen Svergie - Ryssland vart även en förlust idag med men svenskorna gjorde en kanon match mot världsmästarna.. Sen såg vi klart filmen.. sen va de dags för mig att göra mig i ordning för jag skulle åka och handla med björns mamma.. Syrran stanna kvar här så länge =) Sen när jag kom tillbaka så gjorde vi tacos med pitabröd =D jättgott vart de.. Nyss kom älsklingen he fårn jobbet så jag ka gå och pussa på han nu ;D

// Sanna♥

Stan

Idag har jag varit på stan..
Först med björn.. Först gick vi runt och kolla lite sen gick vi till gud va gott där jag åt lunch, vart en kebabtallrik med pomme och tzatziki och cola =) va riktigt gott.. Sen gick vi runt lite till fick stress köpa 3par troser för björn har inte bokad nån tvätttid när jag va sjuk sp de börja krisa lite :P vart 3 par från gina . Sen stressa ner till bussen för björn skulle till jobbet men han missa den precis så vi gick till willes och hälsa gullis och eva stod där och prata en kvart tills vi gick till bussen igen och den här gången hann han med den.. Hade tänkt att åka hem men så ringde jag minna och fråga vad hon gjorde, hon gjorde inte så mkt så hon om in stan så de vart en riktig stadsrunda (allså typ alla butiker) köpte en jätte fin bikini på rean på cubus =) sen gick vi runt lite tills sara kom.. då skulle dom hem till pappa och jag hem men missa precis bussen och kände att jag inte hade lust att stå där och vänta så gick till ica och köpte en vitlöksbaugett och en liten chokladbit och sen gick jag mot bussen.. och den här gången hann jag med den  =D sen jag kom hem har jag tittat lite på tv och nördat framför datorn..

Snart kommer älsklingen hem från jobbet med.. troligtvis blöt eftersom de regnar ute.

Nae nu ska jag åter gå till tvn =) Kanske göra popcorn med :P


//Sanna

=)

Jag hittade en sida idag där man kan samla poäng som man sedan kan byta mot present kort på kicks så gör som jag och bli medlem direkt =)

Här är länken : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=10640

Så nu är det bara börja samla poäng =)


//Sanna

Söndag

Dagen idag har vart ganska om man ser på dagen igår..
Åt mitt första mål mat idag sen i måndags vart lilla menyn från donken som min kära syster kom förbi med =) Fick i mig nästan allt och gud så gott de va med mat och inte bara bananer och fruktsoppa.. Jag fick sova för första gången sen jag fick skiten en hel natt uttan anfall =) Anfallen idag har vart typ som igår, inte riktigt lika många än.. Är lite orolig för jag ska ta sista dosen av en av medicinerna imorrn, lite orolig att de ska bli sämre igen lr att de inte ska gå över.. är så trött på skiten nu.. trött på att bara sitta hemma och rutna.. Fast ahr ju gjort stora framsteg, kan ju sitta i soffan och titta på tv och framför datorn, inte som förut då jag satt i sängen hela dagarna och kunde knappt läsa tidningen utan ett anfall kom, tog på 1 dag för att kunna läsa en hel nt.. :/ Vi får hoppas på de bästa..

På den andra fronten vet jag inte hur de ser ut riktigt, vi har inte bråkat mer iaf.. Men jag måste fortfarande hitta nån stanns att bo typ 1 månad lr flytta ifrån.. men då blir de svårar att flytta tillbaka om vi nu skulle bestämma oss för de..
Han säger att han älskar mig iaf =D Och jag älskar honom så sjukt jävla mkt så hoppas allt lösers sig för jag vill verkligen inte förlora honom men om de ska vara som de vart så är de ju ingen ide att fortsätta heller för de mår ju ingen bra va i längden.. :( hur mkt man älskar varandra..

// En lite mer gladare Sanna

:'(

Den här dagen har vart allt annat bra.. Men de kanske ni gissa redan på förra inlägget..

Verkar som den mystiska sjukdomen är på bättringsvägen iaf de ända positiva i mitt liv just nu.. Inte alls lika många anfall och inte lika jobbiga.. Skönt och slippa känna att nån stryper än varje gång dom kommer idag har de bara vart några gånger ca 5st ist för typ 30.. Har även fått tillbaka lite av min apetit (lr hur de nu stavas) så har blivit en liten macka och några saltapinnar ist förbara bananer och fruktsoppa.. Hoppas björn handlar nått att äta på vägen hem med.

Läget mellan mig och björn är som sagt inte alls så bra nu så måste till arbetsförmedlingen och socialen så fort jag blir frisk så jag kan börja söka lägenhet eftersom jag nu mera inte har nån stanns att bo.. får se hur länge jag kan bo kvar hos oss lr hans lägenhet som de heter nu mera. syrran och jag prata om att kanske flytta till en 2:a. bättre än att bo på gatan iaf..


Får ju som sagt inte bo hos nån av mina föräldrar även om jag betalar.


Har iaf märkt vilka som är mina riktiga vänner som alltid ställer upp.. Ni vet vilka ni är så de behöver inte nämnas här, ni kommer alltid ha en speciall plats hos mig och även min älskade syster som försöker så gott hon kan.. Älskar er <3, skulle inte klara mig utan er. Man behöver inte göra nått stort för att vara en ritigt bra vän, räcker med att finnas där och stötta en i alla lägen men även hjälpa till på annat håll om man kan de.

Får se vad som händer nu snart när björn kommer hem då, om de blir ännu mer tårar men de lär de ju bli.. Får försöka att ta en dag i taget nu men vet inte om jag orkar de.. känns som jag har kämpat tillräkligt.. varje gång nått går bra så kommer allt negativt på en gång som är 100grr värre.

Har redan börjat gråta så anfallen kommer väl igen nu då, så jag ska nog avsluta de här inlägget nu..

Hoppas på en lite mer positiv dag imorrn..

// En väldigt ledsen Sanna


Trodde inte de kunde bli mkt värre nu men de kunde de :(

Vet inte riktigt vad jag ska skriva är helt tom samtidigt som jag är så jävla arg och besviken..

1. Sjuk
2. Bråk
3. Folk som pratar skit som man trodde va äns vänner

Så nu har jag ingen stanns att bo.. Lr hos bästa eklund ett par dagar sen när jag blivit frisk sen vet jag inte vad som kommer hända.. känndes som allt va så jävla bra nyss men lika snabbt igen blir de dåligt..

JAG GER UPP!!

Klarar inte av att försöka vara stark längre, de här va droppen som fick bägaren att rinna över.

:'(

Sjuk

Va tydligen inget virus.. Vart att åka ambulans i söndags men på sjukan va ju inte hjälpen till nån nytta..
Åkte till gränna på måndag men de vart bara värre och värre så vi fick åka hem dan efter, efter en tuff natt..
Sen vart de vårdcentralen och sen sjukan på onsdagen.. Har tagit massa prover, EKG, röngtga lungorna och så vidare men allt ser ut som de ska.. :( Fast dom tror tyligen att de är nått i magen och nått som vuxen krup fast att de inte är krup..

Just nu känns de ok men de går upp och ner jätte snabbt :( natten och morgonen va skit jobbig med massa kräkningar och svårt att andas.. Hoppas på att medicinerna ska göra så jag blir bra nu..

Puss // Sanna♥

RSS 2.0